About

Jeg har en kærlighed i maven! For jer alle der ude, og alle jeres børn! Hold nu ferie hvor meget vi kan udrette sammen om vi bare arbejder sammen!

Så det vil jeg vælge at gøre fra nu af. Min ide med denne side er at dele ud af alle mine tricks og tanker jeg tænker kan hjælpe andre. Det er så mange ting vi går igennem, og mange af os prøver at være perfekte. Specielt i dag med instagram og smukke, perfekte liv der tapetserer vores hverdag. Jeg kan godt lide at have rum. Rum for mig til at bevæge mig, men også for mine børn – rum til at de kan nå at bryde sammen, og bygge sig selv op igen bagefter. Det er den eneste måden vi bliver stærkere. 

For det handler ikke om at vi skal have det godt hele tiden. De handler ikke om at vores børn skal være smukke eller skoledygtige. Det handler om at vores børn skal få lov til at opleve følelser på samme niveau som du selv gør. De skal få lov til at være ked, sur, glad, rasende, lykkelig. De skal vide det er ok. Og det skal du også. Det er ok. Følelserne er der og tager vi dem væk bliver vi så meget fattigere, selv om det er vreden vi tager væk. Det det handler om er hvad vi gør bagefter. Beder vi om en kram? Fejrer vi os selv? Snakker vi om det? Skaber vi det rum vi har brug for for at komme igennem vores følelser?

Så jeg deler ud af mine tips – så I får nogle hurtige opskrifter eller spare tips – så I kan bruge tiden på hinanden. Jeg deler ud af mine dejligste oplevelser med børnene, så I får ideer til hvad I kan lave (i overskuelige format). Og jeg deler ud af mine tanker omkring børneopdragelse og parforhold og hvad andet er, så I kan være med at reflektere over det her fantastiske vidunder der er livet!

Størst af alt er livet – selv om vi er sure, ked af det, glade, overvældet eller lykkelige. HUSK DET!