Chokolade til jul

Så har vi fået lavet den smukke jule chokolade! Det er bare et fantastisk sukkerchok af en oplevelse for os alle sammen (heldigvis er det kun en gang om året – eller i vores tilfælde 2, da jeg har en tendens til at dele de store opgaver op i mindre overskuelige bidder).

Vi har gjort det NEMT og sammen, så det er den rustikke oplevelse vi går efter, og børnene skal sidde tilbage med en følelse af at de kan noget specielt.

Jeg har alltid Callebaut cokolade i køleskabet (https://amzn.to/2SJPe0q) der gør det nemt og hurtigt at smelte i mikrobølgeovnen. Vent til chokoladen kølet ned så man godt kan tage på den, og gå så i krig.

Vi har nogle chokolade forme. Nogle af formerne fyldes helt op, andre fyldes lidt og får en tur i køleskabet før de får fyld eller eventuelt en anden chokolade på.

Vi dypper nødderne ned i chokoladen og drysser med spiselig glitter på (for eksempel noget som det her https://amzn.to/2C8yIlc).

Processen behøver ikke tage mere end 30 minutter og I får nogle gode minder sammen, og noget dejlig og unikt juleslik. Husk at nyde det – det er bare chokolade og det kommer af i vask 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.