Fancy pancy pynt – på den nemme måde

Jeg er jo ret glad for kage, og vil jo meget gerne servere noget der ser smukt ud samtidig som at det er dejlig lækkert.

Jeg anbefaler jer at teste opskriften til Arla på banankage.

https://www.arla.dk/opskrifter/banankage/

Opskriften er nem og fungerer lige så godt om man følger den til punkt og prikke som om man bare smider det hele sammen på en gang.

Det jeg gør for at få den til at se ud som jeg har brugt masser af tid på er at jeg smelter noget chokolage og smører det ud på et stykke bagepapir. Bagepapiret får en tur i køleskabet (lad det dog lige få rumtemperatur først) og så brækker jeg det i bidder og kommer det på toppen. Rustikt og smukt.

Jeg køber chokolade fra callebaut (https://amzn.to/2SJPe0q) som jeg  alltid har i køleskabet. De smelter nemt ved at de opvarmes i mikrobølgeovn og er nemme at bruge som en lille god bid til pigerne. Chokoladen er også perfekt til at bruge som bidder til bagning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.