Der er SÅ meget hygge i at lave julepynt selv

Jeg har tidligere brugt alt for mange penge på julepynt. Det var jo også før jeg fik børn, så det kan jo være at man har lidt mere mulighed til at være kreativ da børnene jo selvfølgelig elsker at lave noget til mor.

Det lyder måske som meget, men som med alle opgaver, lige som at spise en elefant, gør vi det i mange bidder. Så bliver det så fint og vi får så mange dejlige timer sammen.

Sådan her greb jeg det an:

Dag 1: Jeg tog børnene med ud på en kirkegård i området hvor jeg vidste der stod nogle træer der havde nogle store smukke kogler. Du kan jo også tage en tur i skoven eller haven. Vi fik en tur ud i det dejlige kolde vejr og børnene får leget og plukket og hentet og kigget og alle de andre ting børn også skal gøre.

Dag 2/3/4: Når du lige finder en halv time der skal fyldes ind med noget, tag en skål du og lad børnene blande den glitterblanding de vil have, og derefter mal lim på koglen og dyp den i. Rist gerne skålen lidt for at dække godt ind med glitter.

Overskydende glitter kan opsamles og bruges igen næste gang. Vi gjorde alle vores kogler i 3 omgange. Husk at nyde det – det er ikke sjovt hvis der er pres! Inge farver er forkert. Og om I ikke kan lide dem så smid dem du og gør det igen. Husk! Dine børn setter sådan pris på dit engagement og deres mulighed til at producere noget!

Fest en snor under koglens ”blade” og brug den til at hænge på træet. Put dem i en skål til bordpynt eller set dem udenfor udendørspynt. Bare fantasien sætter grenser!

Jeg smider lige en link ind til noget glitter: Xshelley Glitter Shakers for Children Kid’s Craft Activities,Arts & Crafts Glitter,Card Making,Decorating,12 Assorted Colours

One Reply to “Der er SÅ meget hygge i at lave julepynt selv”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.