Hvordan man kan få lidt kvalitets tid med sin partner, uden at det koster kassen

Min mand og jeg er ret alene med børnene. Vi har ingen hjælp fra nær familie. Da jeg først blev mor, selv om jeg var fuldt klar over at vi ikke ville have nogen hjælp når vi kom så langt, slog det mig helt ned. Det her barn der kom ind i mit liv og tog alt hvad jeg havde af tid og kræfter, og ikke tillod mig at i det hele taget få dem tilbage før hun bad om mere. Det blev meget svært lige pludselig. Og først skulle jeg jo finde ud af det at blive mor, uden at få tid til at tænke over det, men det er en anden historie.

Lige efter min første datter kom til verden, eller det vil sige, godt 10 måneder senere, begyndte vi at undersøge det at have en barnepige der kunne tage nogle aftner hvor vi kom ud. Jeg kan ikke udtrykke min lykke mere over hvor vildt fantastisk det var at skulle få et par små spinkle timer for mig selv med min mand, hvor vi kunne gøre hvad vi ville.

Jeg husker en af de første gange vi skulle ud, og vi havde simpelthen ikke være ude i lang tid, så vi vidste slet ikke hvad vi skulle gøre. Det endte med en tur til Nørreport på en vin bar. Derefter en tur på McDonalds og derefter hjem. Det var en SKØN tur, men også en dyr tur.

Da jeg var gravid med nr 2, var jeg sygemeldt i den sidste periode op mod fødsel. Og lige inden jeg skulle føde sagde min mand; nu holder jeg fri i morgen, så tager vi en tur i biografen. Det blev startskuddet for vores egen ide af en date.

I dag, når vi holde date-dag, tager en at afleverer børn, men s den andre får gøre det den vil (som tit er at sove). Bagefter har vi tid til brunch, frokost, og hvad andet skulle kunne passe ind før vi tager i biografen kl 12. Bagefter henter vi børnene tidlig og går hjem og har masse dejlig kvalitetstid. Det er de bedste dage! Det koster ikke mere udover institutionspladsen og vi får mere tid sammen i de bedste vågne timer i døgnet.

Så for andre pressede småbørnsforældre – brug nogle ferie dage på jer selv! Jeres børn vi elske jer for det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.