Hjemmelavet tomatsauce

Hvad skal man bruge de ekstra tomater til? Eller om du er som mig og holder en grøntsagshave med tomatplanter der for tiden kaster af sig tomater så kan du lave en nem og superlækker tomatsauce til din pasta bolognese eller græske frikadeller. 
Ca 500 g tomat
1-2 charlotten løg
Oregano
Salt
1 spsk Majsmel (maizena)

Kom tomaterne op i kogende vand og lad de stå (ikke koge) i 10 min. Nu kan tomaternes skræl nemt pilles af. Snit og steg løg i en kasserolle. Kom tomater og løg i en blender og kør til det bliver en suppe. Kom suppen over i kasserollen og tilsæt 1 spsk majsmel til 1 dl vand og kom det i suppen efter det er godt blandet. Kog op og og smag til med salt og oregano.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.