Æble og kanel muffins

Så havde vi bagedag for at undgå at smide mælken ud. Og nogle af jer tænker sikkert “du sparer da ikke penge, når man skal købe smør og hvad andet man også skal bruge. Men jeg regnet på det, og vi brugte hele 30 kr på et batch af denne opskrift samt 2 batch af nogle kanel og vaniljesnurrer (https://alamor.org/2017/07/27/vaniljesnurrer-eller-kanel/). Det er selvfølgelig ikke sundt, men når man skal forkæle sig selv er det bedre med mindre madspild og masse selvforkælelse til en billig penge, end mindre selvforkælelse og mere madspild til mange penge.
Så jeg valgte “mælkholdige” opskrifter, og faldt da blandt annet på denne: æble og kanel muffins.

Æble og kanel muffins er noget helt specielt for mig. Da jeg backpacket igennem Asien var der ikke altid morgenmad jeg kunne lide. Og selv om jeg gerne exerimenterer, er jeg ikke så god til at prøve nye ting om morgenen. Tit kunne vi finde et bageri eller en kafe der havde æble og kanel muffins – så blev dette lin morgenmad ude i den spejlende verden.

1½ dl sukker
1-2 tsk vaniljesukker
100 g blødt smør
2 æg
4 dl mel
1 tsk bagepulver
1½ dl mælk
1 spsk kanel
2 æbler

Bland blødt smør med æg og sukker. Tilsæt så det tørre og så det våde, og til slut små bidder af æbler. Lad et halvt æble være og skær det i skiver efterfølgende. Når du har portioneret ud muffins massen i formene, kom en lille æbleskive i hver muffins. Steg på 180 grader i 30 minutter.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.