Lasagne

Lasagne! Hvor mere weekend kan det blive? Og det bedste er at lige som for Pizza (https://alamor.org/2017/07/12/pizza/) kan denne også laves super hurtig! Du laver nemlig det samme nummer som med pizza – bruger din nedfryste kødsauce (https://alamor.org/2017/05/03/pasta-bolognese/) og nu behøver du kun at lave den hvide sauce – og så kører bussen!

Sådan her laver du hvid sauce:

Ca 25 g smør
2 spiseskeer mel
Mælk

Og den hemmelige ingrediens er kanel!

Derefter trænger du:
Lasagne plader
Revet ost

Smelt smør i en kasserolle og tilsæt mel og bland det godt til blandingen bliver lind. Derefter tilsæt mælk og kog op. Det er svært at vide på forhånd hvor meget mælk der skal til. Saucen skal, efter den koger, have en konsistens som en bearnaise. Tilsæt lidt og lidt mælk, kog op – er saucen for tyk, tilsæt mere mælk. Der skal et sted mellem 5 dl og en liter til, afhængig af hvor meget mel der kommer i. Når saucen er rigtig konsistens kan du tilsætte kanel. Jeg tilsætter meget, så saucen dufter af risengrød, men hvor meget du vil have må du selv finde ud af.

Derefter ligges lasagne plader, kødsauce og hvid sauce i lag så mange gange du vil. Husk at det sidste lag skal kun være hvid sauce og revet ost.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.