Gryderet med svin

Min mand er faktisk ret glad for gryder, og gryder er jo også gode for at bruge op det gamle i køleskabet. Brug det gamle kød i har i fryseren og kom i gang. Vi har rigtig rigtig mange svinemørbrad i fryseren….

1 svinemørbrad
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse grovhakkede tomater
1 dåse tomatpure
1 brikke grøntsagsbullion
Rosmarin
2 lauberblade
Salt og peber
Smør
Olivenolie

Puds og rens kødet og skær det i små bidder. Rens og skær løg i små bidder samnen med hvidløg. Jeg er jo rigtig glad for at raspe grøntsager. Lidt fordi det er nemmere og tager kortere tid end at skære, og det bliver hurtigere kogt igennem. Så jeg rasper gulerødder og peberfrugt inden jeg kommer fem i.

Smid noget smør ned i en gryde og brun kødet. Kom derefter løg og hvidløg i sammen med lidt olivenolie. Steg til løgen bliver blank. Kom hakkede tomater, tomatpure og ca 3-5 dl vand i. Kom derefter resten af grøntsager og Aller krydderier i samt bullion. Lad det koge ca 15-20 min.

Voila 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.