Pastasalat med kylling (og pesto?)

pastasalat

Når far laver mad bliver der ikke brugt de fineste skåle eller redskaber, men der kommer mad på bordet og det kommer da lækker mad, og det er det der er vigtig. Denne opskrift er en nem og hurtig version med kolde grøntsager. Den passer også fint til de dage hvor man måske har rester af en plukket kylling, hvor man faktisk kun skal koge pasta. Nemmere kan det ikke gøres!

1-2 kylling fileter

1 agurk

1 avocado

1 peberfrugt

En lille håndfuld cherrytomater

(evnt en hvid/gul rødbede)

½ pakke spinat eller anden salat du har

½ glas pesto (kan også være paprikapesto el.lign.)

Pastaskruer

(hvis du ikke er til pasta og pesto, eller foretrækker en hurtigere version, så kan man også bruge fersk ravioli- hvilket er det farmand brugte på billedet over)

1 teske paprika krydder

Smør

Salt og pepper

 

Kog pastaen i en stor kasserolle med lidt salt og olie. Skær fileterne i stykker og krydre dem med paprika krydderi, salt og pepper – pas på de er godt dækket af krydderi. Kom smør på en stegepande og skru varmen til max. Når smørret bobler, læg kyllingebidderne på og gennemsteg ved høj varme – vend ofte.

Skræl, rens og vask grøntsagerne og del dem i bidder. Cherrytomaterne kan sagtens deles i kun 2 for et mere rustikt udseende. (om du vælger at tilsætte en hvid/gul rødbede, del den i tynde tynde skiver). Kom det hele i en stor bolle.

Når pastaen er færdig kogt, hæld vandet af og tilset pesto i kasserollen. Bland godt. Kom pastaen i salaten når det hele er klart til at serveres. Hvis du går for ravioli versionen så er det bare at hælde vandet fra og blande før servering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.