Juice

Frugt eller grønt der begynder at blive gammel kan man nemt skære op og smide i fryseren til smoothies, men jeg kan også virkelig anbefale at gå til indkøb af en juicer og juice gamle frugt og grønt sammen. Det er en nem måde at få grønt i børnene og det skaber super meget hygge til familien. Jeg laver det tit også til mig selv når jeg har mangel på enkelte vitaminer og mineraler – som nu, hvor jeg i min graviditet ikke har kunnet tage jerntabletter da jeg reagerer allergisk på dem. En rødbede skal ned hver dag, og den kommer tit ned i form af juice.

 

Min favorit opskrift er (til ca. 5 dl juice)

3-4 appelsiner

En mellemstor rødbede

Ca. 2 cm ingefær

(jeg kan sagtens finde på at juice et par gulerødder også)

 

Min mand og datter er meget glade for æble og pærer, og kan derfor bedst lide denne (ca. 5 dl juice):

3-4 æble/pærer (afhængig af hvad du har)

2 gulerødder

½ ananas

(min mand synes dog man skal filtrere juicen igennem en si før man drikker den)

juice2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.