The importance of batch cooking

Det sker jo altid at man ikke orker at lave mad, selv om man laver de bedste systemer, og de dage skal man være forberedt på. Løsningen: Batch cooking! Om du er så heldig at få en dag eller en halv dag fri fra børn, brug 2 timer på at lave 10 L (ja du bør altså have en så stor kasserolle) Chili con carne eller kødsauce. Tø op 3 kg kød og rens ud af køleskabet, og kom i gang. Brug af en god foodprocessor er næsten påbudt til dette for det vil tage ALT FOR MEGET energi at kutte det hele op for hånd. En familie på 2 voksne og 1-2 børn (afhængig af hvor meget børnene spiser) får en god middag ud af 1 L kødsauce (måske til og med lidt rester til en frokost eller noget andet) og om du da bruger 2 timer på at lave 10 L – så er det 10 middage du ikke behøver at lave. 10 gange kan du da være træt uden at det vil koste dig masse penge at få aftensmad på bordet til børnene.

 

One Reply to “The importance of batch cooking”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.